Termékek
Hordozható műszerek
Telepített műszerek
Kazánházi műszerek
Mélygarázsok, parkolók védelme
Szivárgáskeresők
Családiházak, lakások, lakókocsik védelme
Munkavédelmi eszközök
Környezeti jellemzők mérése és a hőkamerák
Munkahelyi körülmények mérése
Kiegészítő készülékek

Cégismertető

Cégünk, a Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt. 2000-ben alakult. A piaci igényeket figyelembe véve, folyamatos fejlesztésekkel elértük, hogy vállalkozásunk az ország egyik legfelkészültebb gázérzékelő- és gázveszély-jelző műszer javító és karbantartó cége lett.

A több, mint 20 éves szakmai gyakorlatot és tapasztalatot, megfelelő technikai háttérrel alkalmazzuk, így érve el, hogy a leghatékonyabb és a vevőinknek is a legmegfelelőbb munkavégzést valósítsuk meg.

  A PRÉMIUM 64 Biztonságtechnikai Bt. 2000. augusztus 15.-én alakult két fővel. Tevékenységeként kezdetben a Bt. csak a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat (érintésvédelmi-, tűzvédelmi- és villámvédelmi szabványossági felülvizsgálatok) végezte.

  2001.-ben megkezdődött a profilbővítés, melynek keretében a vállalkozás új telephelyet bérelt és megkezdte annak felkészítését, mint Gázelemző-műszer Vizsgáló Állomás és Akkreditált Kalibráló Laboratórium.  2002. január 14.-én módosult a Bt. társasági szerződése. A tagok száma 5 főre nőtt. Jelentősen nőtt a tevékenységi körök száma is.

  A Magyar Bányászati Hivatal 2002. január 28.-án kelt 2421/2001/1 sz. határozatával elismerte a Prémium 64 Bt. Gázelemző-műszer Vizsgáló Állomás felkészültségét mind szakmai, mind technikai téren. Ezzel a Prémium 64 Bt. Gázelemző-műszer Vizsgáló Állomás hivatalosan is feljogosított lett a sújtólég- és robbanásbiztos gázelemző műszerek műszaki (robbanásvédettség ellenőrzési) felülvizsgálatára és annak mérési jegyzőkönyvben történő dokumentálására.

  A Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt. Gázelemző-műszer Vizsgáló Állomásának kialakítását úgy végeztük el, hogy az, mint akkreditált kalibráló laboratórium is tudjon működni. Ennek a célkitűzésnek megfelelően a vizsgálóállomás az MSZ EN 45001:1991 szabvány helyett már az új MSZ EN ISO/IEC 17025:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert dolgozott ki, és vezetett be. Az általa működtetett minőség biztosítási rendszert, valamint a kalibrálási tevékenységek megbízhatóságát, pontosságát folyamatosan fejleszti.

  A Prémium 64 Bt. 2002. június 21.-én az MSA-AUER Hungária Biztonságtechnika Kft.-vel együttműködési szerződést kötött, mely alapján feljogosított lett a MSA/AUER gyártmányú gázérzékelő műszerek forgalmazására, karbantartására, javítására, műszaki felülvizsgálatára, akkreditált kalibrálására. Az együttműködési szerződés szerint az MSA-AUER Hungária Biztonságtechnika Kft. a Prémium 64 Bt.-t alkatrészekkel, műszaki információkkal rendszeresen ellátja, a két cég napi rendszerességgel egyezteti az eladásokat, és a karbantartásokat. A feljogosítás megtekintése itt.

  A Prémium 64 Bt.-t 2002. július 18.-tól a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM-OKF) Hatósági Főigazgató-helyettese az MSA-AUER gázérzékelő műszerek felülvizsgálatára és javítására a 623/22/2002. számú határozatával feljogosította. A 623/23/2002. számú határozatával pedig a tűzoltóságoknál rendszeresített robbanásbiztos villamos berendezések felülvizsgálatára adott feljogosítást.

  A Prémium 64 Bt. 2002. szeptember 27.-én a STIEBER Bt.-vel vállalkozási szerződést írt alá, mely szerint többek között a Prémium 64 Bt. lett felhatalmazva a STIEBER gyártmányú gázveszély-jelző készülékek telepítésére, karbantartására, javítására, kalibrálására. A feljogosítás megtekintése itt.

  A Prémium 64 Bt. 2003. január 02.-án részt vett a miskolci MMA Egyéni cég szerviztanfolyamán és kioktatott és feljogosított lett a 2005.-ben új nevet választó Martos Gázérzékelők Kft. (MMA) által gyártott és forgalmazott gázérzékelő rendszerek (metán, propán, hidrogén és ammónia) telepítésére, karbantartására, javítására, kalibrálására. A feljogosítás megtekintése itt.
Mivel ez a feljogosítás egy évre szólt, ezért azt mind 2004.-ben, mind 2005.-ben újabb oktatás után meghosszabbítottuk.

  A Prémium 64 Bt. 2003. január 02.-án megismerkedett a Promatt Kft. által forgalmazott Notifier gyártmányú gázérzékelő rendszerekkel. A Promatt Kft. a Prémium 64 Bt.-t alkatrészekkel, műszaki információkkal rendszeresen ellátja, ezért ettől az időponttól bátran és nyugodtan vállalkozik a Notifier típusú gázérzékelők telepítésére, karbantartására, javítására, kalibrálására.

  2003. március 26.-án a Nemzeti Akkreditáló Testület a NAT-2-0183/2003 számú határozatával elismerte, hogy a Prémium 64 Bt. akkreditált kalibráló laboratóriumának működése az MSZ EN ISO/IEC 17025:2001 szabvány előírásainak maradéktalanul megfelel.

  A Prémium 64 Bt. 2004. március 29.-én megkezdte a felkészülést az MSZ EN/ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetését. A minőségirányítási rendszer tanúsítását a TÜV NORD-KTI Kft. 2004. október 02-án végezte el és megállapította, hogy az üzemeltetett rendszer mindenben megfelel az MSZ EN/ISO 9001:2001 szabvány előírásainak. A tanúsítvány megtekintése itt.

  A Prémium 64 Bt. 2004. május 18.-án részt vett a péceli Völgas Kft. szerviztanfolyamán és kioktatott és feljogosított lett az VÖLGAS Kft. által gyártott és forgalmazott gázérzékelő rendszerek (éghető gázok és szén-monoxid) telepítésére, üzembe helyezésére, karbantartására, javítására, kalibrálására. A feljogosítás megtekintése itt.

  Mivel oktatási tervünkben előírtuk, hogy a forgalmazott gyártóknál évenként ismeretfrissítő oktatáson kell részt vennünk, ezért az oktatást 2004.-ben és 2005.-ben is megismételtük, annak ellenére, hogy a gyártók, kivéve a Martos Gázérzékelők Kft.-t (MMA), ezt nem tették kötelezővé. Természetesen 2005.-ben és azután is azon munkálkodunk, hogy minél több további gyártóval és forgalmazóval jó kapcsolatot építsünk ki és azt ápoljuk. Tesszük ezt azért, hogy az Önök kiszolgálása minél teljesebb legyen.

Oldal tetejére