Termékek
Hordozható műszerek
Telepített műszerek
Kazánházi műszerek
Mélygarázsok, parkolók védelme
Szivárgáskeresők
Családiházak, lakások, lakókocsik védelme
Munkavédelmi eszközök
Környezeti jellemzők mérése és a hőkamerák
Munkahelyi körülmények mérése
Kiegészítő készülékek

Gázérzékelő műszerek forgalmazása

Együttműködés az MSA-AUER Hungária Kft.-vel
   Az MSA-AUER Hungária Kft. a 2002. június 21.-én kötött Együttműködési Szerződéssel feljogosította és hozzájárulását adta ahhoz, hogy a Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt. az MSA-AUER gázérzékelő műszereket Magyarországon, nem kizárólagos jogon szervizelje és forgalmazza.
Feljogosítás
Fontos!
Részlet az Együttműködési Szerződésből:
  "A Prémium 64 Bt. a termékeket saját nevén és számláján vásárolja és árusítja. Az Együttműködési Szerződés nem tartalmaz alkalmazási vagy ügynöki megbízást. A Prémium 64 Bt.-nek nincs joga arra, hogy törvényesen képviselje a Forgalmazót, vagy annak nevében eljárjon. Tartózkodnia kell minden olyan tevékenységtől, amely kívülálló (harmadik) személyek számára az előbb felsorolt félreértéseket okozhatja."
Miért előnyös tőlünk MSA-AUER gázérzékelő műszert vásárolni?
  Mert mi a gyártóval azonos áron nemcsak egy gázérzékelő műszert, hanem egy komplex szolgáltatást kínálunk Önöknek, melynek csak egy része a gázérzékelő műszer.
A nálunk vásárolt gázérzékelő műszerre vonatkozó garanciális feltételek megegyeznek az MSA-AUER Hungária Kft.-nél adott garanciális feltételekkel.
Ha tőlünk vásárol MSA-AUER gázérzékelő műszert, akkor Ön és a cége a következő előnyöket élvezheti:
  1. A megvásárolt műszert kiszállítjuk, díjmentesen üzembe helyezzük, akkreditáltan kalibráljuk és átadjuk Önnek. Mindezekről jegyzőkönyvet, kalibrálási bizonyítványt készítünk.
  2. A műszert kezelő dolgozókat díjmentesen kioktatjuk a műszer kezeléséről, és ezt jegyzőkönyvben dokumentáljuk.
  3. Telepített műszer esetén díjmentesen felmérjük a helyszínt, és javaslatot teszünk az érzékelők és a központ kiválasztására és elhelyezésére.
  4. A műszer átadásával egy időben, átadjuk karbantartási szerződéstervezetünket is, melyhez az összes vizsgabizonyítvány, határozat és engedély fénymásolatát csatoljuk, így Önnek minden információ rendelkezésére fog állni a karbantartás megkötéséhez. Természetesen a karbantartási szerződés megkötése nem kötelező, de megkötése esetén Önt és cégét egy sor további rendkívüli kedvezmény illeti meg.
  5. Probléma esetén, a bejelentéstől számított 48 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását (hétvégén is!).
  6. Szerviz forródrót 0-24 óráig, nem üzenetrögzítő!!!
Együttműködés a STIEBER Bt.-vel
  A Stieber Bt. 2002. szeptember 27.-én. feljogosította és hozzájárulását adta ahhoz, hogy a Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt. a Stieber GAS-ALARM 4 gázérzékelő műszereket Magyarországon, nem kizárólagos jogon szervizelje és forgalmazza. A Stieber Bt. 2003. április 01.-től az összes helyszíni kalibrálásával a Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt.-t bízta meg. A Stieber GAS-ALARM 4M műszerek forgalmazásának esetében is érvényesek az MSA-AUER Kft. műszereinél leírt kedvezmények.
Oldal tetejére