Termékek
Hordozható műszerek
Telepített műszerek
Kazánházi műszerek
Mélygarázsok, parkolók védelme
Szivárgáskeresők
Családiházak, lakások, lakókocsik védelme
Munkavédelmi eszközök
Környezeti jellemzők mérése és a hőkamerák
Munkahelyi körülmények mérése
Kiegészítő készülékek

Gázérzékelő műszerek karbantartása, javítása

   15 éves gyakorlattal és tapasztalattal vállaljuk az MSA-AUER gázérzékelő műszerek karbantartását, javítását.
   Az MSA-AUER Hungária Kft. ellátja a Prémium 64 Bt.-t javítási anyagokkal és friss műszaki információkkal, így a gyors, megbízható munkavégzés alapfeltétele biztosított.
   Vállaljuk továbbá a Stieber Bt. által (Gas-alarm 4) gyártott, valamint a Promatt Kft. által forgalmazott (Notifier) gázérzékelő műszerek karbantartását és javítását.
   A Stieber Bt. és a Promatt Kft. ellátja a Prémium 64 Bt.-t javítási anyagokkal és friss műszaki információkkal, így a gyors, megbízható munkavégzés alapfeltétele biztosított.
   Biztosított a Magyar Bányászati Hivatal és a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által is ellenőrzött és megfelelőnek talált, jól felszerelt szervizműhely, ahol az összes vizsgálat és javítás az eredeti gyári előírásoknak, valamint az érvényben lévő szabványoknak megfelelően elvégezhető.
   Az alkalmazott minőségirányítási rendszer és a gyártók felügyelete garancia a minőségi munka végzésére.

Karbantartási szerződés megkötése esetén, a műszeren

  • az első karbantartást
  • az első robbanásvédelmi (Ex) felülvizsgálatot (az MSZ EN 60079-17 szerint)
  • az első akkreditált kalibrálást (az MSZ EN ISO/IEC 17025:2001 szerint)
díjmentesen végezzük el.

Továbbá minden szerződött partnerünknél a legnagyobb kedvezmény elvét alkalmazzuk mind a termékek, mind a munkadíjak tekintetében, a munkák ütemezésénél a szerződött partnereinket előre soroljuk.

A karbantartási szerződés műszaki tartalma (részlet a szerződésből):
"A Prémium 64 Bt. (vállalkozó) elvégzi az 1. sz. mellékletben felsorolt gázérzékelő műszerek a gyártó és a hatóságok által javasolt, (negyedévenkénti) felülvizsgálatát. A munkálatok magukba foglalják:
  • A készülékek megfelelő működésének ellenőrzését, műszaki felülvizsgálatát.
  • A vonatkozó szabványok és a gyártóművi előírások szerinti műszeres ellenőrzést.
  • A szükség szerinti beszabályozásokat.
  • Vállalkozó az elvégzett munkálatokat, valamint a készülékek további rendeltetésszerű használatra való alkalmasságát munkalapon levő mérési jegyzőkönyvben dokumentálja.
  • Vállalkozó évente egy alkalommal, a Megrendelővel egyeztetett időpontban, a készülékek használatáról, kezeléséről, karbantartásáról oktatást tart és ezt dokumentálja.
A vállalkozó biztosítja a javításhoz szükséges anyagokat.
A vállalkozó elvégzi -egyeztetés után- a szükséges javításokat. A vállalkozó a kisebb javításokat a helyszínen azonnal, a nagyobb fődarabokat érintő javításokat saját telephelyén végzi el. A javítást Vállalkozó lehetőség szerint azonnal elvégzi, egyes fő darabokat érintő javítás esetén azonban figyelembe kell venni az adott alkatrész beérkezésének idejét is. "

   A karbantartási díj tehát nemcsak a karbantartási díjat tartalmazza, hanem annak előírás szerinti dokumentálását, valamint évente egy alkalommal bizonylatolt oktatás megtartását is. Amennyiben a készülékek nem javíthatók, a hibafelvételi lap alapján selejtezési javaslatot teszünk. A meghibásodást követő bejelentés után 48 órán belül a hibás készülékeket megvizsgáljuk, és javításukat megkezdjük.
   A szerződéstervezet készítésekor természetesen figyelembe vesszük a Megrendelőink egyedi igényeit is, hiszen pl. sok helyen folyamatos műszakban dolgoznak, így itt nem egy oktatást, hanem három oktatást tartalmaz a szerződés. Természetesen ez a vállalási árat nem befolyásolja.
   A karbantartási szerződést, ha a Megrendelő igényli, akkor közösen egyeztetve készítjük el annak érdekében, hogy az, maximálisan a Megrendelő igényeinek és elvárásainak feleljen meg.
   Évente egyszer a műszert kezelő dolgozókat díjmentesen ismeretfrissítő oktatásban részesítjük, ismertetve velük a legfontosabb szabványi változásokat is.

Az ismeretfrissítő oktatás és a karbantartási tevékenység referenciájaként az alábbi céget adjuk meg. Itt tudnak érdeklődni a Prémium64 Bt. által végzett karbantartó, javító tevékenységről.
FER Tűzvédelmi Szolgáltató Egyesülés
2443 Százhalombatta, Pf.: 50
Must Károly
megelőzési- és személyzeti osztályvezető
Telefon: 06-20-9550073
A FER Tűzvédelmi Szolgáltató Egyesülés látja el a MOL Rt. Dunai Finomító (Százhalombatta) egész területén a tűzgyújtási és beszállítási engedélyek kiadását, ezért az általuk használt, általunk karbantartott gázérzékelő műszerek folyamatosan (3 műszakban) használatban vannak.
Oldal tetejére