Termékek
Hordozható műszerek
Telepített műszerek
Kazánházi műszerek
Mélygarázsok, parkolók védelme
Szivárgáskeresők
Családiházak, lakások, lakókocsik védelme
Munkavédelmi eszközök
Környezeti jellemzők mérése és a hőkamerák
Munkahelyi körülmények mérése
Kiegészítő készülékek
Kimutatócsövecskék

A sok különböző anyag gyors meghatározásához a kimutatócsövecskék kínálják a legegyszerűbb megoldást.

Részletek
"Akciós" mérőcsövecskék

A bevetés során használatos "akciós" csövecskék segítségével a rövid mintavevő eljárásnak (csak 2 szívás) köszönhetően lehetővé válik a veszélyes helyzetek gyors értékelése, a mérgező anyagok felderítésére és a veszély mértékének megítélése. A csövecskéket a veszélyes határértékekre kalibrálták. Használatát tűzoltóknak és katasztrófavédelmi szakembereknek ajánljuk.

Részletek
Speciális csövecske készletek

A speciális alkalmazási területnél vannak olyan összeállítások, hogy egy dobozba az egyféle csövecske helyett, többféle speciálisan az adott területre jellemző csövecske van összeválogatva, megkönnyítve ezzel a felhasználást. Ezen kívül vannak speciális feladatra készített készletek is, amik az adott méréshez tartozó csövecskéken túl az összes szükséges eszközöket is tartalmazzák.

Részletek
Mintavevő csövecskék
A csövecskékbe töltött különböző abszorbens anyagok, mint mintavivők biztosítják a levegőben lévő veszélyes anyagokkal kapcsolatos, közvetlenül a levegőből történő aktív mintavételt. Ezek az eszközök olyan kétkomponensű csövecskék, amelyek egy mintavevő és egy biztonsági réteggel rendelkeznek. A mintákat laboratóriumban kell elemezni.
Részletek
Füstcsövecskék
A füstcsövecskék segítségével megállapíthatjuk, van e légmozgás az adott szellőztetőrendszerben, illetve ellenőrizhetjük, hogy egy adott csővezetéknél, kemencénél, vagy ablaknál fellép-e légszivárgás, valamint bányászati alkalmazások esetében a ventiláció mértékét is ellenőrizhetjük A füstöt mechanikus, vagy elektronikus pumpa segítségével keltjük azáltal, hogy levegőt áramoltatunk át a füstcsövecskén. Nagyobb füsthöz füstpatront használunk.
Részletek
Gyakorló csövecskék

A gyakorló csövecskék betanításra és gyakorlatozásra szolgálnak. Ezek a csövecskék olyan gázhalmazállapotú tesztanyagot tartalmaznak, amely reakcióba lép a kimutató csövecskével, amikor a két csövecskét egy gumicső segítségével összekötik, és levegőt szívnak át rajta.

Részletek
Csövecskék az erősen mérgező (harci) anyagokhoz

Háborúból visszamaradt, építkezések és ásatások során megtalált harceszközök és lövedékek megtalálásakor, valamint különleges veszélyhelyzetekben (terrortámadás) ezek a csövecskék teljes értékű megoldást nyújtanak a veszélyes anyagok meghatározásánál.

Részletek
Oldal tetejére