Termékek
Hordozható műszerek
Telepített műszerek
Kazánházi műszerek
Mélygarázsok, parkolók védelme
Szivárgáskeresők
Családiházak, lakások, lakókocsik védelme
Munkavédelmi eszközök
Környezeti jellemzők mérése és a hőkamerák
Munkahelyi körülmények mérése
Kiegészítő készülékek

A marketingpolitikánk

A mottó: Leggyorsabban a legmegfelelőbbet a legkedvezőbb áron.

A Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt.-nek fontos célkitűzése, hogy a Megrendelői igényeket maradéktalanul és gyorsan kielégítse. Ennek érdekében a hordozható és telepített gázérzékelő és gázveszély-jelző műszerek lehető legszélesebb palettáját kínálja, azért, hogy Önök egy helyen minden mérési feladatra alkalmas mérőeszközöket megtaláljanak. A különböző gyártók és forgalmazók termékei műszaki paraméterekben és természetesen áraikban is eltérőek egymástól, de ez arra ad lehetőséget, hogy Önök a legkedvezőbb áron a legmegfelelőbb mérési összeállítást tudják megvásárolni.

A megfelelő kínálat biztosítása érdekében két piacvezető (az MSA-AUER, a OLD-HAM) és egy főleg tűzjelzőiről ismert külföldi gyártó (NOTIFIER), valamint két hazai műszergyártó cég,  a VÖLGAS Kft., és a STIEBER Bt. teljes termékválasztékát kínáljuk Önöknek. Természetesen azon munkálkodunk, hogy minél több további gyártóval és forgalmazóval jó kapcsolatot építsünk ki és azt ápoljuk. Tesszük ezt azért, hogy az Önök kiszolgálása minél teljesebb legyen.

A Prémium 64 Biztonságtechnikai Bt. nem műszereket forgalmaz, hanem komplex szolgáltatásokat, melynek fő része természetesen a műszer, de ez kiegészül üzembe helyezéssel, kalibrálással, oktatással és szaktanácsadással. A tőlünk vásárolt műszert kérésre leszállítjuk az Önök telephelyére is.

A kereskedelmi tevékenységet jól kiegészíti felkészült és minősített szakszervizünk, ahol a nálunk vásárolt termékek rendszeres karbantartását, javítását, telepítését, üzembe helyezését, akkreditált kalibrálását és robbanásvédelmi felülvizsgálatát is meg tudják rendelni, természetesen ezeket is rövid határidőre és kedvező áron.

Oldal tetejére